Přátelé a rodáci Milovic o.s.

Historie a současnost města Milovice

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Příjmeme spolupracovníka

Email Tisk PDF

Projektový manažer/ka

Rádi  bychom Vám popřáli úspěšný a šťastný rok 2018 a chtěli bychom k tomu také i přispět.

Po delší době, kdy činnost našeho spolku Přátelé a rodáci Milovic byla založena pouze na dobrovolnické práci, se ukazuje, že tento přístup na rozšiřující aktivity již nestačí a proto hledáme našeho prvního zaměstnance.

Preferujeme částečný úvazek, ale ne proto, že bychom měli nedostatek pracovní náplně, ale protože si myslíme, že pokud vyjdeme zaměstnanci vstříc v jeho představě časových možností, můžeme tak přijmout spolupracovníka schopnějšího. V Milovicích a okolí je minimum nabídek na snížené úvazky, přitom je zde mnoho rodičů s malými dětmi, kteří by chtěli pracovat, jsou šikovní,  ale nemohou se z důvodu peče o děti nebo rodinu věnovat práci na celý úvazek, ani dojíždět pravidelně  do Prahy nebo okolních měst.

Náplň práce ve spolku je různorodá, jedná se především o řízení činnosti spolku, koordinaci a propagaci jeho aktivit, příprava podkladů a jednání s dodavateli, státními orgány aj. Hledáme tedy zaměstnance s již prokazatelnou úspěšnou profesní zkušeností, samostatného, proaktivního s organizačními schopnostmi a pozitivní energií.

Jsme si vědomi, že pokud zájemce s výše uvedenými vlastnostmi se nám podaří oslovit, musíme mu v jeho požadavcích nejen finančních vyjit vstříc.

Sídlem spolku a místem pracovní činnosti jsou staré Milovice ulice Družstevní, předpokládají se ale občasné pracovní schůzky v okolních městech případně v Praze.

Zájemce bych poprosil o zaslání profesního životopisu do konce ledna 2018 na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Velmi děkuji Vladimír Vedral

 

 

 

Aktualizováno Středa, 27 Prosinec 2017 09:22