Přátelé a rodáci Milovic o.s.

Historie a současnost města Milovice

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Maškarní ples 2014

Email Tisk PDF

Pozvánka na maškarní bál pro dospělé - Milovice 15. února 2014 od 20 hod

Ples Milovice 2013Přátelé a rodáci Milovic, Rodinné centrum Milovice a A-Z Divadlo si Vás dovolují pozvat na Maškarní ples 2014, 15. února od 20:00 v Kulturním domě Milovice, ulice 5.května. Vstupenky (150 Kč) lze zakoupit v městské knihovně Milovice po-pa 8-18 hod, so 9-11 hod nebo v Rodinném centru Milovice.

Masky si lze vyrobit vlastními silami (např. jako vítězi  ročníku 2012 Shrekovi), zapůjčit v A-Z Divadle nebo  zakoupit. Maska je samozřejmě důležitá (je možné přijít i bez masky), ale důležitější je dobrá nálada, setkat se s přáteli na které nemáte tolik času, kolik by jste chtěli a poznat přátele nové.

Připravena je bohatá tombola, kde více než 100 cen vyhrajete hned po zakoupení lístku a hlavní ceny pak budou vyhlášeny ve 24:00.

Pokud jste letos dosud žádný ples v Milovicích nenavštívili, rádi Vás zveme na jednu z posledních možností  a velmi  děkujeme za osobní podporu společenského dění v Milovicích. Za pořadatele můžeme slíbit, že žádná nuda Vás nečeká.

Vítězem maska plesu 2013 se stali manželé Prasátko a vlk, více foto zde.

Pro zasílání pozvánek a informací o dalšcíh akcích našeho občanského sdružení (historický kalendář Milovice, Výprava k prameni Mlynařice ...) se staňte našimi fanoušky na   www.facebook.com/prateleMilovic.cz.